BEZMAKSAS PIEGĀDE NO 50EUR

News

swarovski elements meimelin

Pēdējie Ziemassvētki ar Swarovski Elements kristāliem

Kompānija Swarovski ir oficiāli nākusi klajā ar lēmumu, ka 2021. gadā pārtrauks ražot Swarovski kristālus DIY segmentam, jeb citām firmām un personām, kas gatavo rotas no viņu kristāliem.
Šāds lēmums pieņemts, lai Swarovski, fokusējoties tikai uz savu rotu ražošanu un veikalu attīstību, spētu sakopot spēkus, kas nepieciešami, lai glābtu kompāniju no smagas finanšu krīzes. Swarovski turpmāk rotas no kristāliem iecerējuši izplatīt tikai savos rotu veikalos.
Praktiski klientiem tas nozīmē, ka rotas ar Swarovski kristāliem būs iespējams iegādāties tikai par cenu, kādu esam pieraduši redzēt viņu veikalos, un kas būtiski atšķiras no rotu cenas, kāda bija pieejama pie rotu meistariem, kas iegādājās tikai kristālus atsevišķi, vēlāk tos pārveidojot dažādos izstrādājumos.
Ne mazāk svarīgs zaudējums - kristālu krāsu un formu dažādība, jo DIY segmentā pieejamie Swarovski kristālu toņi bija ievērojami plašākā krāsu gammā, salīdzinot ar pieejamo rotu klāstu Swarovski zīmola rotu veikalos.
Ir svarīgi apzināties, ka tas nenozīmē, ka darbu beigs Meimelin.
Tas gan būtiski ietekmēs produktu klāstu, ko esam ieraduši redzēt - auskarus, aproces un kaklarotas ar Swarovski kristāliem. Nākamo mēnešu laikā produkti ar Swarovski kristāliem pamazām samazināsies. Bet vienlaikus pakāpeniski ieviesīsim jaunas produktu līnijas.
Ko tas praktiski nozīme Jums?
Pirmkārt to, ka šie ir pēdējie Ziemassvētki, kuros Swarovski kristālu burvību varam izbaudīt tādā krāsu un formu gammā kā patlaban. Turpmāko mēnešu laikā tiks pārdoti tie Swarovski kristāli, kas vēl ir pieejami tirgū, līdz to klāsts beigsies un netiks atjaunots. 
Ko iesakām darīt Jums?
Atcerēties, ka šis ir vispiemērotākais brīdis kādas savas kārotās rotas iegādei, un katra rota, kas būs saglabājusies, ar laiku iegūs arvien pieaugošu vērtību.
No savas puses uzklausīsim un centīsimies rast tieši tos kristālus, kas interesē Jūs.
Labprāt atbildēsim uz visiem jautājumiem, kas rodas šīs ziņas kontekstā.
Kristīne Rinča
Meimelin vadītāja
Kristine Rinca
Lasīt vairāk